Ingemar Falk ny redaktör för schack.se

Publicerad 9 oktober, 2018 av Niklas Sidmar

Ingemar Falk Foto: Lars OA Hedlund

Nu höjs ambitionsnivån för SSF:s hemsida schack.se. Ny redaktör för schack.se är Ingemar Falk som är en välkänd profil både i Schacksverige och inom SSF. Sedan tidigare är han ansvarig för annonsförsäljning och sponsring och nu tar han även hand om den redaktionella delen av hemsidan. Det redaktionella arbetet är inget nytt för Ingemar som för närvarande har uppdraget som redigeringschef på Expressen.
-Vi är oerhört glada att kunna presentera Ingemar Falk som ny redaktör för schack.se med ansvar för vår absolut viktigaste informationskanal, säger SSF:s ordförande Ted Gemzell.
Något som kommer att få särskild uppmärksamhet är lokala tävlingar och arrangemang, där Ingemar konstaterar att det finns mycket att berätta om.
-Jag tycker att Sveriges schackliv är väldigt levande. Det händer mycket bra inom svenskt schack som det ska bli roligt att rapportera om, och det är viktigt att stötta klubbarnas verksamhet genom att lyfta fram det som de gör. Det finns inget arrangemang som är för litet för att skriva om och jag hoppas på många tips från klubbar och distrikt.
Ingemar kommer att skriva själv, och även fungera som redaktör för hemsidan med ansvar för att anlita andra skribenter. Fördjupning av innehållet i form av bland annat partianalyser, och större utrymme för rörliga bilder är några områden där man kommer att märka skillnad.
-Mycket kommer att hända på schack.se framöver och det ska bli roligt att vara med i det här arbetet, säger han.

Skicka gärna tävlingsinfo, inbjudningar, resultat och nyhetstips till nyheter@schack.se!