SSF söker ny redaktör för Tidskrift för Schack

Publicerad 21 mars, 2014 av Niklas Sidmar

ssf120Tidskrift för Schack har getts ut i oavbruten följd sedan 1894 och är Sveriges Schackförbunds medlemstidning.
Tidskriften är en av förbundets viktigaste informations- och nyhetskanaler och ska tillsammans med i första hand hemsidan schack.se rapportera om svenskt schack till medlemmar och andra schackintresserade.

Nu söker vi efter en ny redaktör från och med nummer 3/2014. Personen vi söker bör ha god insyn i svenskt schackliv, vara en erfaren schackskribent med vana att ta fram trycksaker samt ha idéer om hur tidskriften ska anpassas efter framtidens behov och möjligheter.

Vi vill ha din ansökan med e-post till kansliet@schack.se senast 10 april. Ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, samt en kortfattad beskrivning av hur du vill att tidningen ska se ut i framtiden. Vi vill också att du bifogar arbetsprover både vad gäller text och layout.

För mer information kontakta:

Informationskommitténs ordförande Sebastian Nilsson
0708-32 31 11 eller sebastian.nilsson@schack.se

Nuvarande redaktör Niklas Sidmar
011-10 74 20 eller niklas.sidmar@schack.se