Tjejträff i Uppsala 29-30 november

Publicerad 31 oktober, 2014 av Niklas Sidmar

logotyp_UtsiktstornetDen sista helgen i november arrangerar Sveriges Schackförbund tillsammans med Utsiktstornet en tjejträff i Uppsala, i samband med tävlingen Novemberslaget. Alla tjejer är välkomna att bo tillsammans på Almtunaskolan, umgås under tävlingen och gå igenom partier tillsammans, dessutom bjuder Upplands Schackförbund på startavgiften till tävlingen för alla som deltar i tjejträffen och är under 20 år.
Tejejträffen ingår i den flicksatsning som SSF genomför tillsammans med Utsiktstornet, och som inleddes med Power Queen 2014, då ett tjugotal svenska schacktjejer reste till Budapest tillsammans och bland annat deltog i Judith Polgars Schackfestival. Mer om Budapestresan kan läsas på Utsiktstornets blogg hos Reach for Change.

Mer information om tjejträffen i Uppsala:

Vi har ordnat så att alla kan sova tillsammans i en skola och tillsammans har vi lite aktiviteter och hänger fredag kväll, käkar frukost och går tillsammans till tävlingslokalen som ligger en liten promenad bort. 
Under tävlingen kommer vi ha en hörna där man kan lämna sina grejer och där man kan hänga och umgås när man inte spelar, eller varför inte hjälpas åt och gå igenom partier?

Alla tjejer är inbjudna, så ta med alla schackintresserade tjejer du känner! (och se till at de anmäler sig till mig).
Anmäl dig och dina vänner senaste den 10 november till johanna@utsiktstornet.se
Kostnad: 100 kronor (för boende, frukost och kvällsmys)
Tid: 19.00 fredagen den 29 – söndagen den 30 november när tävlingen tar slut
Sovplats: Almtunaskolan, Oxelgatan 13A, 753 27 Uppsala
Praktiskt:
Ni får själva stå för lunch och middag under lördagen och söndagen (alla kommer äta olika tider beroende på hur länge man spelar, det finns mat att köpa i närheten av spellokalen, vi ordnar så att vi alltid är några stycken som går tillsammans om man vill ha sällskap)
Ta med liggunderlag, sovsäck, kläder, hygienartiklar och pennor