Platser kvar på Budapestresa för tjejer

Publicerad 26 augusti, 2014 av Niklas Sidmar

2-6 oktober arrangerar Judith Polgar Foundation en schackfestival i ungerska Budapest, och tack vare EU-stöd har SSF i samarbete med Utsiktstornet fått möjlighet att resa med tjugo tjejer till festivalen. Syftet med projektet är att stärka schackspelande tjejers självförtroende och stärka dem inför situationer och miljöer som är starkt konkurrensutsatta och under resan kommer man bland annat att delta i workshop med Judith Polgar och Pia Cramling, delta i en schacktävling under festivalen och förstås få chansen att se Budapest och Ungern.
Det kostar 1.000 kronor att åka med och resan är öppen för schackspelande tjejer i åldern 13-18 år.
Mer information finns i inbjudan och det finns fortfarande några platser kvar. Anmälan görs till Utsiktstornets Johanna Valentin.