Tre av tre för Rina i Flick-NM

Publicerad 20 april, 2013 av Niklas Sidmar

weinman1304Rina Weinman i klass B är det stora svenska utropstecknet i Flick-NM efter den andra dagens spel. Efter tre ronder har hon tre segrar, och idag besegrade hon först isländskan Veronika Magnusdottir och därefter topprankade Edit Machlik från Norge. I den första söndagsronden möter hon danskan Freja Vangsgaard som också har börjat med tre raka vinster.
I den äldsta klassen har Jessica Bengtsson fortfarande bra chanser på en topplacering. Idag spelade hon remi mot norskan Elisa Forsa och isländskan Johanna Bjorg Johannsdottir, och imorgon ställs hon mot ledande Andrea Marki Hansen Erle.
I yngsta klassen ligger Lisa Fredholm och Polina Legkiy bäst till av de svenska spelarna med två poäng vardera.
Tävlingen kan följas på arrangemangets hemsida, där åtta partier livesänds och där det också finns möjlighet att chatta om tävlingen.

(Foto på Rina Weinman och Veronika Magnusdottir: Limhamns SK)