Emil Dahlin vinnare av Knatte-Weekend

Publicerad 3 juli, 2022 av Martin Lokander

Tre glada pristagare i Knatte-Weekend. Foto: Tapio Tikkanen

Parallellt med weekendturneringarna under schack-SM har knatteweekend spelats. Likt Schackfyranmästaren har turneringen ett poängsystem där vinst belönas med 3 poäng, remi med 2 poäng och förlust med 1 poäng och efter de 11 ronderna var det en klar segrare i Emil Dahlin från Örgryte SK. Efter en tidig förlust radade Emil upp vinsterna och det blev till slut hela 10 vinster på de 11 partierna vilket ledde till 31 poäng.

På andra plats kom Leo Andreasson från Uddevalla SS med 30 poäng före Leonard Hammar från Trojanska Hästen med 28 poäng. Totalt deltog 11 spelare i Knatte-Weekend.

Hela resultatlistan, Knatte-Weekend

Guide: Så enkelt följer du schack-SM