TK:s beslut ligger fast – nuvarande tabell i Superettan gäller

Publicerad 15 maj, 2022 av Ingemar Falk

Regel- och disciplinnämndens fastställande av TK:s beslut i matchen UASS–SS 4 Springare gör att Farsta SK:S elitseriekontrakt är säkrat. Foto: Lars OA Hedlund

Sveriges Schackförbunds Regel- och disciplinnämnden som denna söndagsmorgon bestod av Jonas Sandbom, Sverrir Thor och Tobias Pettersson beslutade att fastställa domslutet som tidigare tagits av TK gällande matchen Upsala ASS–SS 4 Springare i Superettan den 2 april.

Resultatet i matchen blir det som tidigare beslutats av TK: UASS – SS 4 Springare 3,5 – 4,5. Därmed står Upsala ASS kvar på tolv poäng, och Farsta som har 15 poäng har därmed säkrat sitt elitseriekontrakt.

Här är tabellen som gäller i Superettan inför söndagens rond.

Tabell, Superettan