Polen Future på programmet

Publicerad 15 november, 2013 av Stellan Brynell

Fridagen tog vi det rätt lugnt. Hans och Pontus spelade fotboll (inomhus) ett par timmar medan jag tog med mig de övriga på en promenad till den gamla delen av Warszawa. Sträckan dit blev betydligt längre än beräknat. Bara ett par kvarter från hotellet blev det helt fel (rätt gata – fel riktning). Väl framme var det redan mörkt så det blev kaffe och bakelse och sedan hem igen.

Matchen mot Skottland igår gick precis så bra som jag hoppats. Fina ställningar efter öppningen omsattes med säker hand till fyra vinster. Idag möter vi Polen Future, ett polskt ungdomslag som är rankade på platsen över oss. En jämn match är alltså att vänta. Efter 20 minuters spel kan jag avslöja att prepparna bara gått in delvis, men jag gissar att även polackerna har blivit lite överraskade.