Återupplev Tata Steel 2021: Grandelius analyserar alla sina partier

Publicerad 26 oktober, 2021 av Ingemar Falk

Se alla 13 avsnitt när Nils Grandelius analyserar sina partier från Tata Steel Masters 2021.

På tisdagen blev det klart: Sverigeettan Nils Grandelius får en plats även 2022 i en av schacktourens mest prestigefyllda turneringar – Tata Steel Masters. Turneringen i Wijk aan Zee har anor sedan 1930-talet och brukar kallas för schackets Wimbledon.

Nils Grandelius kämpade mot världseliten i Wijk aan Zee 2021, och gjorde efteråt en unik videoserie med analyser från alla sina 13 partier. En riktig skatt för schackintresserade och de som vill lära sig mer om spelet – och allt är på svenska.

Här kan du återse alla analyser Sveriges Schackförbunds Youtubekanal.

Sveriges Schackförbunds Youtube-kanal