Ny damturnering: Ullared Queen Open

Publicerad 28 april, 2022 av Ingemar Falk

Premiären för nya tävlingen Ullared Queen Open spelas den 18 juni. Foto: Lars OA Hedlund

Den 18 juni blir det premiär för Ullared Queen Open. En tävling som vänder sig till både klubbspelare och nybörjare, och som extra krydda kommer stormästaren Pia Cramling på besök för att spela simultan. Det är med andra ord en riktig schackfest som väntar i Gekås Ullareds eventhall.

Pia Cramling under en simultanuppvisning i samband med att hon var sommarpratare. Då var också Sveriges radio på plats med en reporter. Foto: Lars OA Hedlund

Hallands schackförbund arrangerar Ullared Queen Open med Gert Gustavsson som initiativtagare och tävlingsledare. Tävlingen stöttas av Sveriges Schackförbund och här på schack.se kan du redan nu anmäla dig via denna inbjudan.

Ambitionen är att fylla Eventhallen på Gekås med 100 spelare – och tävlingsformatet blir:

  • Nybörjargrupp: Sju ronder med betänketiden 15 minuter/spelare och parti.
  • Klubbspelargrupp: Sju ronder med betänketiden 10 minuter+5 sekunder/drag.
Pressbild från Gekås Ullareds eventhall från företagets hemsida gekas.se

Anmälan

Genom att mejla namn, vilken grupp du vill spela i, födelseår samt eventuell klubbtillhörighet till damschack@schack.se. Ange också om du vill spela simultanen mot Pia Cramling.
Startavgift (båda grupperna): 150 kronor. Sätts in på Hallands schackförbunds bankgiro 822-4784 eller swishas till 1231436427. Ange ”Ullared” Sista anmälningsdag 10 juni.

Frågor

Josef Håkanson: josef.hakanson@schack.se 073-043 86 97
Gert Gustavsson: hbgegu@outlook.com 070-605 98 94

Inbjudan