SM i Helsingborg 2021

Inbjudan
Webbanmälan
Anmälda spelare/resultat

2021 års SM är planerat att spelas i Helsingborg Arena i centrala Helsingborg under tiden 2-11 juli 2021, På grund av Coronavirusets fortsatta spridning är det för närvarande oklart i vilken utsträckning detta kommer att vara möjligt. Vi har dock som uttalad ambition att genomföra tävlingarna i den utsträckning och på det sätt som medges av regler och rekommendationer. Det innebär att det kan bli aktuellt att dela upp spelet på flera mindre spellokaler eller att vi genomför vissa klasser, men inte alla.
Anmälan till tävlingen kan göras via länkarna ovan. Observera att det kommer att vara möjligt att dra tillbaka sin anmälan ända fram till dagen före spelstart och få startavgiften återbetalad, oavsett hur Coronasituationen utvecklas.

Som vanligt tjuvstartar tävlingarna på fredag kväll med den första Weekendturneringen, och dagen efter inleds Sverigemästarklassen och övriga elitgrupper. Måndag 5 juli är det dags för start i Klass I-IV, Veteran Allmän och de olika ungdomsklasserna.

Helsingborg har varit värd för SM-tävlingarna tre gånger tidigare, senast 1991 då man noterade 925 starter och stormästare Stellan Brynell, Malmö, vann SM-guld.