Nu finns inbjudan till Stockholms Grand Prix-tävling

Publicerad 14 september, 2022 av Ingemar Falk

Boka ditt hotellrum före den 14 oktober för att få bra rabatt.

Den andra deltävlingen i säsongens Svenskt Grand Prix spelas som vanligt i Stockholm under Allhelgonahelgen.

Men i år blir det på en annan plats: Elite Palace Hotel på S:t Eriksgatan 115 i centrala Stockholm. Turneringsnamnet Hasselbacken Chess Open ersätts av nya titeln Stockholm Grand Prix by Elite Hotels.

Speldatum blir 4–6 november och inbjudan finns ute nu.

Till dig som anmäler dig och bokar boende på Elite Palace Hotel före den 14 oktober finns en riktigt bra rabatt att få. På denna länk bokar du ditt boende på Elite Palace Hotel i samband med GP-turneringen. Gör det extra enkelt och bekvämt för dig och ta del av fina schackrabatter på mat, fika och kaffe under helgen. Då behöver du gå in på den här länken och förhandsboka det som passar just dig https://forms.gle/HVzXLqRF8bJtZX1t8 . Dina tillval betalar du vid ankomst till hotellet.

På lördagskvällen blir det dessutom schackquiz och blixtturnering på Elite Palace Hotel.

Här hittar du all info om turneringen – maxtaket för deltagarantalet är satt till 200 spelare. Så det har betydelse att vara ute i god tid med sin anmälan. De som anmäler sig före den 15 oktober får dessutom 100 kronor i rabatt på startavgiften.

Inbjudan & anmälan RABATT: Boka rum på Elite Palace Hotel Boka mat & kaffe till bra priser redan nu