Klart för spel i årets schack-SM

Publicerad 1 juli, 2022 av Martin Lokander

Årets schack-SM är redo att starta och redan idag har Weekendturneringen tjuvstartat med rond 1. Dessutom kommer deltagarna i Sverigemästarklassen, Mästarklassen-Elit och Junior-SM att vara extra nyfikna på deras lottning, som kommer att ske klockan 19 ikväll.

Weekendturneringen började under fredagskvällen Foto: Martin Lokander

Först ut under morgondagen är Knatteweekend och Schack4an-mästaren som börjar kl.10 och klockan 12. Därefter inleds elitgrupperna Junior-SM, Mästarklassen-Elit, Veteran-SM samt Mästarklassen kl.14 och till slut börjar rond 1 i årets Sverigemästarklass kl.15.

Notera att det inte krävs någon särskild avprickning. Förutsatt att avgiften är registrerad går det bra att komma direkt till första rondens start. Observera dock att det är spelarens ansvar att kontrollera att avgiften är registrerad i medlemssystemet.

Observera också att det är viktigt att du som deltagare är på plats i tid till första ronden. Vid behov kommer vi att ändra i den preliminära gruppindelningen och lottningen om spelare inte har dykt upp när ronden startar, för att undvika onödiga wo-partier.