Blixt-SM inställt pga risk för smittspridning

Publicerad 6 juli, 2022 av Tomas Kvist

Så här såg det ut när blixt-SM spelades 2019. I år blir det tyvärr ingen tävling. Den ställs in på grund av risken för smittspridning. Foto: Lars OA Hedlund

På grund av att några spelare har testat positivt för Covid -19 under schack-SM har tävlingsledningen beslutat att ställa in årets Blixt-SM på grund av den ökade risken för smittspridning under ett sådant arrangemang. Tävlingen skulle ha spelats den 7 juli.

Vi beklagar naturligtvis detta, men ser det tyvärr som nödvändigt under rådande omständigheter.

Observera att starttiden 13.30 står fast för samtliga eftermiddagsgrupper utom för Sverigemästarklassen som flyttas till sin vanliga starttid 15.00. Veteran Allmän startar enligt programmet, det vill säga 10.00.

För återbetalning av startavgiften skickar ni kontouppgifter till tavling@schack.se.