Här ser du alla tabellerna i Swedish Chess Team Battle

Publicerad 11 maj, 2020 av Ingemar Falk

Stormästarna Arturs Neiksans, Rockaden Stockholm och Bassem Amin, Wasa SK, var två av flera titelspelare som var i farten när andra omgången av Swedish Chess Team Battle spelades på söndagen. Foto: Lars OA Hedlund

478 spelare kom till start i söndagens andra omgång av Swedish Chess Team Battle. Resultaten är nu officiella – och här är alla aktuella tabeller:

Division 1.
Division 2.
Division 3.
Division 4.

August Lindmark i division 3-laget Kristineberg livesänder från svenska onlineligan på sin TV-kanal på Twitch. Det gjorde han även denna söndag, men i en förkortad variant. August Lindmark berättade i sändningen att han tyvärr blivit sjuk med coronasymtom:

Watch [sv] Sön kl 18. #15 Sweden Chess Team battle på lichess.org from AngusStormwind on www.twitch.tv
Preliminära resultat. Div 1 Div 2 Div 3 Div 4