De fick segerfira i SM för skollag

Publicerad 9 maj, 2022 av Ingemar Falk

Firade med bubblig läskedryck. En imponerande lagbild med segrarna i låg-, mellan- och högstadiet. Längst upp: Vallatorpsskolan (Täby), guld Högstadiet. Mitten: Vallatorpsskolan (Täby), guld Mellanstadiet. Längst ned: Metapontum (Stockholm),
guld Lågstadiet. Lagledare: Överst till vänster: Fredrik Ljungheimer, lagledare Vallatorpsskolan Mellan + Hög. Överst till höger: Joel Sjöstrand, lagledare Vallatorpsskolan Mellan + Hög. Längst ned till vänster: Emilia Horn, lagledare Metapontum Lågstadiet.

När poängen räknats samman efter helgens lagspel i Spånga stod fyra segrare klara i de olika klasserna.
Lågstadiet: Metapontum (Stockholm). Mellanstadiet: Vallatorpsskolan (Täby). Högstadiet: Vallatorpsskolan (Täby). Gymnasiet: Norra Real (Stockholm).

Här kan du se slutresultaten i skollags-SM i schack 2022.

Slutresultat