Sweden Wasabis starka kvartett i Pro chess leauge

Publicerad 30 januari, 2020 av Ingemar Falk

Line-up för torsdagskvällens möte i Pro chess league mellan svenska och tyska laget. Foto: Lars OA Hedlund & Wikimedia
[LIVE] 20.45: Sweden Wasabis–Germany Bears. [Officiella sändningen på chess.com]
LÄS MER: [Ställningen i Pro chess league] [Information om Wasa Arena night]

Sweden Wasabis ställer upp med en stark kvartett i torsdagskvällens möte mot tyska Germany Bears i Pro chess league. Nils Grandelius är åter med i svenska laget, och på plats på Time Hotel inför livepublik kommer Alexei Shirov, Amin Bassem och Erik Blomqvist att spela med start klockan 20.45, då alla som är intresserade är välkomna till hotellet och följa eventet.

Sweden Wasabis match kommer också att TV-sändas här. En titt i tabellen visar att matchen betyder mycket för båda lagen. Båda är precis ovanför slutspelsstrecket. germany Bears är trea, och Sweden Wasabis fyra.

Före matchen blir det en schackturnering i en annorlunda form klockan 19.15: Wasa Arena Night, där alla på plats  möts i en arenaturnering på Time Hotel.