Kl 11.50: Live-TV med både Grandelius & Cramling

Publicerad 11 september, 2019 av Ingemar Falk

Klockan 11.50 drar TV-sändningen igång med både Pia Cramling & Nils Grandelius. Foto: Lars OA Hedlund
Deniz Arman. Foto: Lars OA Hedlund

[LIVE-TV] 12.00: World Cup, Alexander Rachmanov, Ryssland–Nils Grandelius. 14.00: FIDE GP, Pia Cramling–Ju Wenjun.

[SVERIGEKOLLEN] Från kl 12: Följ Nils Grandelius och Pia Cramling samtidigt.

FM Deniz “FedaMaster” Arman drar igång TV-sändningen av World Cup klockan 11.50 nu på onsdagen. Det handlar om andra partiet i första omgången av World Cup. Nils Grandelius spelade remi i går och får denna gång spela svart mot Alexander Rachmanov, Ryssland. Det gäller att vinna eller försvinna. Ett tredje alternativ finns också: Vid remi blir det särspel på torsdagen.

Klockan 14.00 startar FIDE Grand Prix för damer, och Pia Cramling möter världsmästarinnan Ju Wenjun. Deniz Arman har lovat att titta till även det partiet, varför schack.se också har en sida med Sverigekollen där du kan se båda svenskarnas partier och samtidigt titta på TV-sändningen – och chatta förstås.  Håll tillgodo!