Rauan Sagit vann Kristallens höstblixt

Publicerad 3 oktober, 2016 av Niklas Sidmar

Foto: Fredrik Lindh
Foto: Fredrik Lindh

Rauan Sagit från SK Team Viking tog hem Kristallens öppna höstblixt som spelades i torsdags. Han slutade på 10 poäng av 13, samma som tvåan Krum Berovski, SK Rockaden Stockholm, men med bättre särskiljning. Trea kom Pia Cramling från Wasa SK med 9 poäng.
Förutom pristagarna ovan vann Axel Berglind, SK Rockaden Stockholm, ratinggrupp 1 och Hans Roine, Kungstornet, ratinggrupp 2. Kristallens Felix Ytterberg vann miniorpriset, dock krävdes lottning mot Axel Falkevall från Trojanska Hästen eftersom de båda slutade på exakt samma poäng och särskiljning.
Den öppna blixten spelades för tredje gången och samlade 52 deltagare varav 18 från Kristallen.
Kristallen tackar samtliga deltagare och önskar välkommen tillbaka till våra öppna tävlingar. Samtliga resultat hittas under höstblixtsidorna.