Livesändningsrekord för Skol-SM i Växjö

Publicerad 9 oktober, 2014 av Niklas Sidmar

Imorgon startar årets Skol-SM i Växjö, och arrangören meddelar att det att bli nytt rekord för livesändning från ett Skol-SM. Hela 20 bräden kommer att visas, vilket blir totalt 160 partier under tävlingen. De flesta kommer att tas från A-gruppen, som är den äldsta, men även toppborden i några yngre grupper kommer att visas.
-Det är trevligt att kunna bjuda de som vill följa tävlingen på distans på denna service, säger tävlingsledare Håkan Jalling. Utöver våra egna 10 bräden som vi skaffat genom donatorer har vi lånat lika många från Skånes SF/Limhamns SK. Det är vi mycket glada för.
-Dessutom kan det vara spännande för flera spelare som kanske inte haft chansen att prova hur det är att spela live, avslutar Jalling.
Den första ronden startar imorgon fredag klockan 18:00 och personlig anmälan skall ske före kl 16:00.
Information om Skol-SM