Dags för Manhems schackvecka

Publicerad 8 augusti, 2014 av André Nilsson

Nu är det återigen dags för Manhems Schackvecka i Göteborg. Schackveckan spelas under tiden lördag 9/8  till fredag 15/8. Huvudnumret i årets evenemang är en IM-turnering med flera mycket sevärda spelare. Främst i startfältet är stormästaren Lars Karlsson. I och med att Karlsson just nu spelar en eloturnering i Stockholm anländer han inte till Göteborg förrän på söndag och påbörjar spelet med rond 2 på söndag kväll. IM-turneringen kompletteras av en Elo-turnering, som spelas parallellt med huvudturneringen. Samtliga ronder livesänds på internet.

Lottning och resultat hittar ni på Chess-results:
IM-turneringen
Elo-turneringen

För mer information, kontakta SS Manhem via mail: info@ssmanhem.se eller se SS Manhems hemsida www.ssmanhem.se. Alla intresserade hälsas varmt välkomna att deltaga eller att komma och se spelet på plats!