Rockaden vann Juniorallsvenskan

Publicerad 1 december, 2013 av Niklas Sidmar

junall1311Rockaden Stockholm förlorade mot Limhamn igår och låg två poäng efter arrangörsklubben inför de avslutande två ronderna. I den fjärde ronden förlorade dock skåningarna mot Växjö, och plötsligt var Rockaden ikapp och förbi.
I den sista ronden vann stockholmarna med minsta möjliga marginal mot SS Manhem, vilket räckte för att behålla förstaplatsen med en halv partipoäng till godo trots att Limhamn vann mot Rockaden II med hela 4-0.
Växjö slutade på tredje plats och SS Manhem på fjärde, medan andralagen från Rockaden och Limhamn får lämna division I till nästa år. De ersätts av Västerås och Eslöv, som slutade etta och tvåa i division II.
Slutresultat, partier och bilder finns hos Limhamns SK.

(Foto: Limhamns SK)