Ludwig en av nio nya Skol-SM-vinnare

Publicerad 13 oktober, 2013 av Niklas Sidmar

sandhu1310skolsm(loa)Årets Skol-SM är avslutat, och nio nya svenska mästare har korats. Två av dem gick genom hela tävlingen utan poängförlust, Santiago Grueso Cordobi som vann elva raka partier i F-klassen och Linus Johansson som vann alla åtta partierna i A-klassen. På bilden ses yngste mästaren Ludwig Sanhu och här är vinnarna i alla klasser:
Klass A: Linus Johansson 8/8, Klass B: Piotr Terochin 6½/8, Klass C: David Bit-Narva 7/8, Klass D: Alfons Emmoth  7/8, Klass E: Klemens Ng 7½/8, Klass F: Santiago Grueso Cordoba 11/11, Klass G: Gabriel Nguyen 10/11, Klass H: Emil Reimegård 9/11, Klass I: Ludwig Sandhu 10/11
Alla resultat finns på Skol-SM-sidan.

(Foto: Lars OA Hedlund)
Bilder från Skol-SM, bland annat på alla vinnare