På väg

Publicerad 7 november, 2013 av Nils Grandelius

Hälften av laget arbetar nu hårt med de sista uppvärmningsövningarna på Starbucks på Kastrup. Om ungefär ytterligare 70 lättare taktiska övningar flyger vi till Warszawa. Ikväll väntar  det klassiska Captain’s Meeting där man kollar om alla lagen är på plats och går igenom schackreglerna (ja, det behövs på nytt varje gång). Efter detta kommer lottningen och sen fullt fokus.

En skillnad jämfört med tidigare år är att det efter rond 5 är en fridag samt att inga remier före drag 40 är tillåtna. Topplagen ser något svagare ut än vanligt så det svenska gänget är hoppfullt!

Pontus är redan på plats i Warszawa och förbereder ankomsten för övriga laget. För hans del är den värsta rosten bortskrapad i och med ett hårt träningspass med mig och Stellan igår. Stockholmarna (dit Emanuel räknas) anländer senare ikväll.