Sista chansen att vara med på schacklägret Sports heart

Publicerad 24 juli, 2020 av Ingemar Falk

Emilia Horn är mentor för lägret Sports heart. Foto: Lars OA Hedlund & Emilia Horn.

Det finns fortfarande platser kvar på schacklägret Sports Heart på Värmdövallen i Stockholm 2-7 augusti. Men det gäller att skynda sig, sista anmälningsdag är nu på söndag 26 juli.

Emilia Horn är mentor för lägret och hon lovar stormästarbesök varje dag i form av Nils Grandelius och Erik Blomqvist som byter av varandra. Tränare på lägret är även Leo Crevatin, Baldur Teodor Petersson, Stefan Bryntze och Joel Sjöstrand. Förutom massor av schackträning så blir det sol och bad och ett aktivitetscenter med bland annat segways, bumper balls och hinderbana.

Barn födda 2005-2008 deltar i Sports Camp 2-7 augusti med övernattning, medan barn födda 2009-2012 deltar i Day Camp kl. 09-15 varje dag 3-7 augusti. Såväl nybörjare som landslagsspelare är välkomna på lägret

Inbjudan hittar du här. Anmälan: https://www.sportsheart.se/
Frågor: emilia.horn@schack.se