Pantzar & Sörensen på topp 20 i Italien

Publicerad 6 januari, 2022 av Ingemar Falk

Hampus Sörensen och Milton Pantzar. Foto: Lars OA Hedlund

De unga IM-spelarna Milton Pantzar och Hampus Sörensen har haft en stark start i italienska öppna turneringen Vergani cup. Båda har efter fem ronder tagit 3,5 poäng och ligger på 12:e respektive 16:e plats.

Milton Pantzar har på vägen bland besegrat franske stormästaren Maxime Lagarde (2632) och spelat remi mot GM Lalith (2548), Indien. Hampus Sörenson har också ställts mot stormästarm otstånd och då klarat remi mot både Jesper Søndergaard Thybo (2592), Danmark, och Zdenko Kozul (2639), Kroatien.

Här kan du följa svenskarnas framfart – och livesändningen startar klockan 15.00 varje dag utom avslutningsdagen på söndag. Då startar spelet klockan 9.30.

Följ live Svenskarnas resultat