Ladda inför svenska tv-sändningarna av VM-matchen

Publicerad 25 november, 2021 av Ingemar Falk

Sveriges Schackförbund sänder VM-matchen i schack på webb-tv. Allt är på svenska förstås. Programledare är August Lindmark och bland gästerna kommer han att ha GM Nils Grandelius, GM Axel Smith och FM Deniz Arman. Foto: FIDE

Sveriges Schackförbund kommer att ha svenska tv-sändningar under VM-matchen med start klockan 13.15 den 26 november.

Schackspelaren, skådespelaren och regissören August Lindmark kommer att guida dig genom partierna mellan världsmästaren Magnus Carlsen och utmanaren Ian “Nepo” Nepomnjasjtjij. TIll sin hjälp kommer han att ha en rad titelspelare bredvid sig under matchens gång.

I premiärsändningen på fredag kommer Sverigeettan Nils Grandelius att vara med.

I den här “preview”-sändningen berättar August Lindmark mer hur och var du kan följa alla svenska tv-sändningar.

Fredag, kl 13.15: Se live