Webbutvecklare på deltid sökes till Sveriges Schackförbund!

Publicerad 27 december, 2023 av Anna Ohlsson

Schackverksamheten i Sverige växer och vi behöver din hjälp för att utveckla våra plattformar. Ta chansen att få bidra med dina kunskaper till en spännande & växande organisation!

Vi på Sveriges Schackförbund behöver mer IT-kompetens i form av en webbutvecklare med fokus på backend, som vill arbeta extra vid sidan av andra jobb eller studier. Du kommer arbeta med att ta fram lösningsförslag på olika stöd för verksamheten, implementera dessa tillsammans med automatiska tester och sköta support samt förvaltning av existerande lösningar.

Vad erbjuder vi dig?

  • Möjligheten att påverka utvecklingen av en spännande organisation som bidrar till barn och ungdomars utveckling!
  • Flexibla arbetstider och placering – du får förlägga arbetstimmarna när du vill, och har möjligheten att utföra arbetet på distans. Men självklart är du alltid välkommen till kansliet som är placerat i Uppsala!
  • En arbetsmiljö med högt i tak där dina kunskaper och åsikter värdesätts.

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet inom backend-utveckling, antingen att du har arbetat med det, eller att du fått kunskaper genom en utbildning.
  • Har kunskaper inom Java, SQL och REST. Det är meriterande om du har erfarenhet av Java Spring Boot.
  • Är en ansvarstagande person som inte har några problem med att arbeta varken självständigt eller i samarbete med andra.

Det viktigaste för oss är att du har ett intresse och nyfikenhet för webbutveckling, och att du vill lära dig mer. Du kommer få handledning och introduktion av en senior webbutvecklare.

Hur söker du?

Du söker jobbet genom att mejla till jobb@schack.se. Vi går löpande igenom samtliga ansökningar så vänta inte med din ansökan. De som bäst matchar rollen telefon/video-intervjuar vi, därefter är nästa steg en kompetensbaserad intervju.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Sveriges Schackförbund är ett av Sveriges snabbast växande idrottsförbund med 40 000 medlemmar varav 35 000 barn och ungdomar. Ett viktigt ansvar ligger på Sveriges Schackförbund att förvalta intresset och leda arbetet med att lyfta schacket till nya nivåer. Redan idag sticker schacket ut genom en omfattande verksamhet på skolor runt om i hela Sverige, dessutom anordnar vi varje år världens största schacktävling Schackfyran, onlinetävlingen Yes2Chess och bedriver en nationell allsvensk schackserie i flera divisioner. Vill du hjälpa till att få fler att förstå hur schack bidrar till en förbättrad koncentrationsförmåga, kreativt och logiskt tänkande? Läs mer om Sveriges Schackförbund på www.schack.se.