Mikael Lundström fortsätter arbeta med skolschack i Halland och Småland

Publicerad 3 juni, 2020 av Ingemar Falk

Samarbetet med Mikael Lundström (t v) inom skolschacket i Halland och SMåland förlängs. Fredrik Lindgren, SSF:s Generalsekreterare berättar att fler samarbeten med andra distrikt kan vara på gång. Foto: Privat och Lars OA Hedlund

Mikael Lundström kommer fortsätta arbeta fördjupat med skolschack och Schackfyran i regionerna Halland och Småland.

– Vi är jätteglada att tillsammans med distrikten förlänga vårt samarbete som pågått under fem år nu. Närvaron av en heltidsarvoderad regionkonsulent säkerhetsställer en bra kvalité i vår satsning på skolschacksområdet. Fördjupade samarbeten mellan distrikten och förbundet är nyckeln till vi ska kunna bibehålla och expandera vår skolschacksatsning.” säger Fredrik Lindgren, Generalsekreterare Sveriges Schackförbund och avslutar med en ”cliffhanger”:

– Vi har fler samarbetsavtal på gång med andra distrikt, vilket kommer annonseras inom kort på schack.se.