Den nya hemsidan på plats

Publicerad 12 februari, 2013 av Niklas Sidmar

Nu är övergången till den nya hemsidan genomförd, och det mesta är förhoppningsvis där det ska vara. Vi ber om överseende med att det fortfarande finns en del bilder som saknas, länkar som är trasiga och annat som behöver åtgärdas, men vi rättar till detta efter hand som det upptäcks.
Hör gärna av dig via e-post om du hittar länkar som inte fungerar eller annat som ser konstigt ut!
Några nyheter på hemsidan:
*Materialbeställningar till SSF:s kansli görs i fortsättningen genom webb-butiken längst till höger i menyn ovan. Det krävs ingen inloggning för att beställa.
*Alla SSF-tävlingar har en egen sida, med information om tävlingen, regler samt ett resultatarkiv som kommer att byggas upp efter hand.
*De externa sidorna Schackfyran, Schack i skolan och Schackledarens hemsida är ersatta av sidor under huvudsajten schack.se. De gamla adresserna fungerar och leder till de nya sidorna, med undantag av Schackfyran som dock kommer att göra det inom kort.