Smygpremiär på schackrestaurangen i Malmö

Publicerad 28 februari, 2024 av Ingemar Falk

Krögaren Muhammad Ali och stormästaren Stellan Brynell. Foto: Bengt Kvisth

Bengt Kvisth som under en rad år arrangerade stormästartävlingar som Turning Torso chess event har tillsammans med krögaren Muhammad Ali på utarbetat hela årets schackprogram hos populära kvarterskrog JP’s Bar & Restaurant som ligger på Köpenhamnsvägen 7 i Malmö.

Det blev en siciliansk öppning när stormästaren Evgenij Agrest och Muhammad Ali möttes på JP’s Bar & Restaurant i Malmö. Den 19 mars öppnas dörrarna officiellt för nya schacksatsningen i staden. Foto: Bengt Kvisth

Starten sker den 19 mars klockan 18.00, men redan har det varit något av en smygpremiär när stormästarna Stellan Brynell och Evgenij Agrest bjöds in och spelade schack mot Muhammad Ali.

Här nedan finns 2024 års program på JP’s Bar & Restaurant: