Lyckat schackarrangemang när företag träffades

Publicerad 19 februari, 2024 av Ingemar Falk

Finalpartiet som Jenny Erling (t h) från Northvolt vann mot Ulrich Adamheit från Electrolux. Bland åskådarna märks i mitten Tony Apéria från Schackakademien. Foto: SchackEvent

När Zürich Försäkringar AB på Östermalm i Stockholm bjöd in affärspartners för att prata om hållbarhet och riskhantering ville företaget också lyfta fram det strategiska tänkandet som ett framgångsrecept. Vad passade då bättre än att bjuda in till en schackturnering?

SchackEvent som anordnar schackevenemang i Stockholmsområdet bjöds in och höll i både turneringen samt en föreläsning. SchackEvent är ett samarbete mellan Stockholms Schackförbund, Stockholms Schacksällskap, SK Rockaden och Wasa SK.

Här kan du läsa mer om eventet hos Zürich Försäkringar.

Finalisterna Ulrich Adamheit och Jenny Erling. Foto: SchackEvent