Nu finns inbjudan till Damallsvenskan 2024

Publicerad 21 mars, 2024 av Ofelia Thörnqvist

Bild från Damallsvenskan 2023 Foto: Harald Berggren Torell

Äntligen finns inbjudan till Damallsvenskan 2024 ute! Många har sett fram emot inbjudan med spänd förväntan, och nu kan vi presentera att Damallsvenskan 2024 spelas den 8-9 juni på Scandic Skärholmen i Stockholm med Kristallens SK som arrangör i samarbete med SSF. Damallsvenskan spelas med klubblag, allianser av klubblag eller distriktslag om fyra spelare och är öppen för medlemmar i Sveriges Schackförbund. Den har utvecklats till en mycket populär tävling med såväl bredd som elit, där unga och gamla, nybörjare och veteraner möts. Det brukar också vara en mycket trevlig tillställning och i år erbjuds dessutom möjligheten för en gemensam middag på lördagskvällen. Observera att denna måste bokas senast 20 maj. Viktigt för de som vill bo på Scandic Skärholmen är att boka hotellrum så fort som möjligt för att få ett bra pris.

Sista anmälningsdag för Damallsvenskan är 25 maj.

Inbjudan Anmälda lag