Kulturhusets schackfest avslutas med Tjejtävling

Publicerad 12 maj, 2022 av Ingemar Falk

Systrarna Cristina och Sara Ostafiev – här med deras mamma – har redan anmält sig till Tjejtävlingen på Kulturhuset torsdagen den 19 maj. Foto: Lars OA Hedlund

Under april och maj har schack varit huvudnumret på torsdagar på Kulturhuset i Stockholm. Den 19 maj slutar festivalen med Pia Cramlings och Stockholms Schackförbunds tjejtävling som spelas på plats på Kulturhuset.

Tävlingen är öppen för tjejer födda 2002 och senare – och här kan du läsa alla info och anmäla dig.

Pia Cramling har haft fullt upp med simultaner på Kulturhuset i Stockholm. Nu väntar hennes och Stockholms Schackförbunds tjejtävling på samma plats den 19 maj. Inbjudan är ute och anmälan är öppen. Foto: Lars OA Hedlund
Info, inbjudan & anmälan