Tjejerna spelar över brädet igen

Publicerad 16 september, 2021 av Ingemar Falk

Lavinia och Amelie Valcu, flitiga deltagare i Tjejtävlingen, är redan anmälda. Foto: Lars OA Hedlund
 

De populära Tjejtävlingarna som arrangeras av Pia Cramling och Stockholms Schackförbund har under pandemin spelats online på Lichess. Nu är det äntligen dags för en tävling över brädet igen då tjejerna intar Stockholms Schacksalonger fredagen den 24 september. 

Här går det bra att anmäla sig.

Spelformen är fem ronder monrad med betänketiden 15 minuter + sek per drag. Tävlingen vänder sig främst till boende i Stockholm, men välkomnar tjejer från hela landet. Därmed bjuds chansen till den perfekta uppvärmningen inför Skol-SM och Flick-SM, som båda spelas i oktober.

I våras blev det deltagarrekord för Tjejtävlingen Online med 26 deltagare. Blir det ett nytt deltagarrekord denna gång?

Anmäl dig till Tjejtävlingen