Pep talk och workshop för dig som ska vara med i flick-SM

Publicerad 29 april, 2021 av Ingemar Falk

Ska du vara med i flick-SM den 8 maj? Hämta inspiration redan den 1 maj med tips & pepp inför svenska mästerskapet. Foto: Lars OA Hedlund

Sveriges schackförbunds eventkoordinator Polina Otto håller den 1 maj ett onlineevent för de som anmält sig eller vill vara med i flick-SM i schack som spelas den 8 maj. Här kan du anmäla dig till flick-SM, och det är gratis.

Flick-SM spelas snart.

Det blir pep talk och en workshop inför svenska mästerskapet. Polina Otto håller i eventet på Zoom och du kan mejla till polina.otto@schack.se för att göra en gratis anmälan.

Polina Otto skriver:

”Workshopen den 1 maj klockan 13.00–14.00 är för deltagare för Flick-SM och syftet är att flickorna ska känna sig inspirerade till att spela sitt bästa, men också ha roligt och inte oroa sig för mycket.
Vi kommer gå igenom lite tricks och knep för hur man kan vara peppande för sig själv under ronderna för trots allt är en själv sin största motståndare.
Det är viktigt att träna på sin självkänsla för att kunna tackla andra motståndare i sina partier. Under workshopen kommer därför jag prata om min tid som 1- åring när jag vann Flick-SM. Vad skulle jag i dag ge för tips till den 10–åriga versionen av mig?
Under workshopen kommer du som deltagare även få hjälp med små enkla visualiserings- och reflektionsövningar där du får reflektera över varför du gillar schack, och vad du önskar dig för resultat för dig själv under Flick-SM.”

Polina Otto guidar dig inför din start i flick-SM. Foto: Sveriges Schackförbund
Mer info & anmälan till flick-SM