okt 042019
 

Nu får du som läsare av schack.se chansen att spela i samma arenaturnering som Nils Grandelius, Erik Blomqvist och andra starka spelare i Malmö Vikings och övriga världen. Foto: Mostphotos & David Llada

[LIVE-TV] Söndag, kl 20.00: Malmö Vikings TV.
LÄS MER: [Inbjudan] [Registrera dig från kl 19.00 på söndag på chess.com]

Malmö Vikings i samarbete med schack.se bjuder in er läsare till en unik möjlighet att tävla mot Sverigeettan Nils Grandelius, Erik Blomqvist och många andra i klubbens första arenaturnering på Chess.com. Första draget görs på söndag klockan 20.00.

Turneringen kommer att livesändas på TV med Drazen Dragicevic som kommentator, och du kan följa all action på Malmö Vikings TV-sida här på schack.se – om du inte själv spelar i turneringen förstås eftersom den är öppen för alla.

Så här spelas Malmö Vikings arenaturnering, och så anmäler du dig:

I en arenaturnering gäller det att samla så många poäng som möjligt under 90 minuter. Varje parti har betänketiden 2 minuter + 1 sekund. Du får bonuspoäng om du vinner flera partier i rad. Efter varje parti behöver du bara vänta en kort stund så får du möta en ny motståndare som ligger nära dig poängmässigt. All lottning sköts automatiskt, du behöver bara luta dig tillbaka och spela så bra schack som möjligt.

När 90 minuter har gått stoppas turneringen, och den som då samlat flest poäng vinner.

Arenaturneringen är öppen för alla som har konto på chess.com. Registreringen startar en timme före turneringsstart – och här registrerar du dig.