Nov 252018
 

Nathalie Westin, Limhamns SK, är enda tjejen i Juniorallsvenskans division 1 som bara sett en spelare som tagit tre av tre möjliga poäng: Kaan Kücüksari, Lund. Foto: Lars OA Hedlund.

[LIVE] Kl 8.30: Se matcherna i rond 4 i Juniorallsvenskan.

[LIVE] Kl 13.30: Se matcherna i sista ronden i Juniorallsvenskan.

[Resultat & bilder] Här får du mer info.

Under lördagen hade SK Rockaden två matcher där de tycktes vara stora favoriter på pappret, och de lyckades även med att leverera. Mot Uppsala vann man med 3-1 och på eftermiddagen lyckades de 4-0:a Kristallens SK.

Även Lunds ASK har vunnit sina 3 matcher. Först vann man Skånederbyt mot Limhamns SK med 3-1 innan man även besegrade Uppsala med samma siffror. Därmed har vi en direkt final på söndagsmorgonen kl 8.30 när SK Rockaden möter Lunds ASK. . (Du är ursäktad om du inte hann vakna för att se öppningsdragen…)

Lund har dock även en speciellt tuff sista rond mot topprankade Västerås SK. I kampen om att hålla sig kvar ligger Uppsala bäst till, men även Limhamns SK och Kristallens SK kan kämpa om att hålla sig kvar om de vinner matcher på söndagen. I division 2 visar västra Sverige framfötterna. Efter 3 matcher har nämligen SS Manhem, Örgryte SK och Helsingborgs ASK vunnit de inledande matcherna och kämpar om de två uppflyttningsplatserna till nästa år.

[RESULTAT] Juniorallsvenskan, division I.
[RESULTAT] Juniorallsvenskan, division II.
[BILDER] Lars OA Hedlunds bilder från Juniorallsvenskan.
[PARTIER Ladda ner pgn-fil.