Nästan 200 deltagare i Trojanska Hästens JGP II

Publicerad 19 november, 2016 av Niklas Sidmar

Ludwig Sandhu Foto: Lars OA Hedlund
Ludwig Sandhu Foto: Lars OA Hedlund
Trojanska Hästens JGP II, 2016 spelades i söndags. Som vanligt var det slående hur många olika klubbar med aktiva juniorer det finns i Stockholm. Bara i högstadie- och gymnasietävlingen deltog hela 11 olika klubbar. SK Rockaden och Trojanska Hästen delade på titeln största klubb med 40 deltagare vardera. Sammanlagt blev det 197 deltagare.

Vi gratulerar särskilt Martin Lokander (Stockholms SS), Baldur Teodor Petersson (SK Team Viking), Joar Östlund (Wasa SK), Ludvig Sandhu (Wasa SK), Frunze Saghatelyan (Järfälla SS) och Marek Religa (SS 4 Springare) till segrarna i de sex olika tävlingsklasserna.

Fler bilder och alla resultat finns hos Stockholms Schackförbund.