Nytt deltagarrekord i Västerås Open?

Publicerad 31 augusti, 2016 av André Nilsson

Blir det ett nytt deltagarrekord i årets Västerås Open? Bilden är från förra årets tävling.
Blir det ett nytt deltagarrekord i årets Västerås Open? Bilden är från förra årets tävling.

Anmälningarna har kommit i en strid ström så här i slutet augusti och i skrivande stund är 250 spelare anmälda till årets andra GP-tävling, Västerås Open, som spelas 23-25 september. Siffrorna tangerar rekordåret 2014 då 343 spelare kom till start och kanske kan det bli ett nytt rekord! I kväll är sista chansen att anmäla sig och lägga in betalningen av startavgiften om man vill utnyttja rabatten om 100 kr. Det går dock bra att anmäla sig ända fram till start, men då till ordinarie pris.

Startfältet blir inte bara stort utan också starkt. 13 GM är anmälda hittills, däribland SM-vinnaren Erik Blomqvist och fjolårssegraren i GP Hans Tikkanen vilka utmanas av den övriga svenska eliten (Berg, Hillarp, Hector, Cramling m.fl) men också dubble Västerås Open-vinnaren Normunds Miezis och den norske supertalangen Aryan Tari.

Vid sidan av huvudturneringen arrangeras som vanligt en “Lilla”-tävling för dig som har under 1600 i elo.

Inbjudan | Anmälan | Anmälda spelare | GP-hemsidan | Västerås Opens hemsida