sep 172016
 
17-årige Aryan Tari spelade med i den norska OS-laget som kom på femte plats. Han spelade bland annat remi mot världsstjärnan Wesley So. Nästa helg är han en av favoriterna i Västerås Open. (Foto: Lars OA Hedlund)

17-årige Aryan Tari var med i det norska laget som kom på femte plats i OS. Han spelade bland annat remi mot världsstjärnan Wesley So. Nästa helg är han en av favoriterna i Västerås Open. (Foto: Lars OA Hedlund)

SvensktGrandPrix_logo120x84Årets andra GP-tävling, Västerås Open, spelas nästa helg (23-25 september). Anmälningstiden har egentligen gått ut, men om du anmäler dig och betalar in senast i morgon söndag är det lugnt. Därefter är det betalning på plats som gäller och det kostar 100 kr extra. Tänk på att den som står som betald i anmälningslistan åtnjuter lyxen att komma direkt till rondstart på fredagen och kan skippa personlig anmälan!

I skrivande stund är 329 spelare anmälda, men det finns plats för många fler. Låt oss hjälpas åt att spräcka deltagarrekordet på 343!

Om du inte hittar något rum på Stadshotellet eller Esplanade kan du prova Plaza (tel. 021-10 10 10), där det fortfarande kan finnas rum kvar. Säg till att du ska spela schack så får du rabatt på rummet!

Inbjudan | Anmälan | Anmälda spelare | GP-hemsidan | Västerås Opens hemsida